3 januari werd duidelijk dat de middelbare scholen na de kerstvakantie weer volledig open mogen voor onze leerlingen.

 

De maatregelen die bij jullie bekend waren, blijven gehandhaafd. Dat betekent dat het correct dragen van een mondkapje tijdens het verplaatsen in het gebouw verplicht is. Tussen leerlingen onderling en tussen leerlingen en docenten hoeft geen anderhalve meter afstand bewaard te worden. We verzoeken leerlingen, wanneer mogelijk, toch afstand te bewaren tot hun docent. Daarnaast geldt het advies voor iedereen om twee keer per week een zelftest te doen (dit is geen verplichting). Deze zelftests zijn voor de GPL-leerlingen (gratis) te krijgen via de coach (tijdens de basisgroep). De leerlingen vanaf jaar 4 Havo/VWO kunnen de (gratis) zelftests afhalen bij de receptie.

Wanneer een leerling onverhoopt positief op Corona test, verzoeken wij dit via een reguliere ziekmelding aan onze school door te geven EN om dit te melden bij de coach. Op deze manier kunnen we sneller in kaart brengen of er meerdere besmettingen binnen een lesgroep plaatsvinden. Op deze manier kunnen we zelf, wanneer nodig, vooruitlopen op de acties van de GGD. Door de drukte bij de GGD komen deze soms wat later op gang.

We verwachten de leerlingen op maandag 10 januari a.s. op school, volgens lesrooster. Geniet nog even van de laatste vakantiedagen. Wij verheugen ons erop jullie weer persoonlijk te mogen begroeten op school!

Wil jij naar school op Grotius?
Super tof!

Meld je aan  


Downloads  


Contact
We zijn elke schooldag geopend en telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.

Akerstraat 117 - 6417 BM - Heerlen
045 571 39 52
info@grotius-lvo.nl

© 2023 - Grotius College