De Onderwijsprijs Limburg 2019-2021 in de categorie Voortgezet Onderwijs is toegekend aan het Porta Mosana College, penvoerder voor een aantal scholen betrokken bij het project Vrij zijn. Ook het Grotiuscollege heeft hier een belangrijke rol in gespeeld.

Het project Vrij zijn werd geïnitieerd door de samenwerkende schoolbesturen in Limburg en de Duitse grensstreek om zo het initiatief van de Provincie Limburg rondom de herdenking van 75 jaar Herdenken en Vieren verder invulling te geven.

Het Porta Mosana College, penvoerder namens alle deelnemers aan het project, heeft het project ingezonden voor de Nationale Onderwijsprijs. Voorafgaand aan de landelijke finale vinden prijsuitreikingen plaats in alle provincies. De Stichting Nationale Onderwijsweek, verantwoordelijk voor de organisatie, en het provinciebestuur van Limburg hebben ons geïnformeerd dat het project Vrij zijn in de categorie voortgezet onderwijs de winnaar is van de provincie Limburg. Dit betekent tevens dat het project Vrij zijn doorgaat naar de landelijke finale in april 2022 in Amersfoort, Nationale Onderwijsstad.

In overleg met de provincie Limburg is besloten de prijs dit jaar op donderdag 17 februari 2022 op het Port Mosana College in Maastricht uit te reiken. De heer Stephan Satijn, gedeputeerde van de provincie Limburg (o.a. Economie, Onderwijs en Arbeidsmarkt) zal een bezoek brengen aan het Porta Mosana College en daarbij de provinciale prijs uitreiken. Ook een vertegenwoordiger van de Stichting Nationale Onderwijsweek (organisator) zal aanwezig zijn en een of meerdere juryleden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de padlet voor allerlei beeldimpressies van de activiteiten die georganiseerd werden.

https://padlet.com/s_hommen/bkx5gmrwx31u

Wil jij naar school op Grotius?
Super tof!

Meld je aan  


Downloads  


Contact
We zijn elke schooldag geopend en telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.

Akerstraat 117 - 6417 BM - Heerlen
045 571 39 52
info@grotius-lvo.nl

© 2023 - Grotius College