Begeleiding

Op Grotius willen we graag dat jij je zo goed en breed mogelijk ontwikkelt. Daarvoor dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Natuurlijk helpen we je daarbij: elke dag op school en in de lessen en als het nodig is met aanvullende begeleiding. Op Grotius doen we het samen: jij staat op 1!

Jij staat op 1!

Begeleiding door een coach

Bij Grotiuscollege werken we met de methode Gepersonaliseerd leren. De coach is de begeleider van je klas. Hij is je aanspreekpunt over alles wat je bezig houdt over / op Grotius. Hij voert gesprekken met je over je studie, sfeer in de klas en neemt als het nodig is contact op met je ouders. Heb je een vraag of probleem? Bij je coach kun je altijd terecht! Samen met je coach bepaal je je doelen en kijk je ook of je deze gehaald hebt.

Voor je ouders is er twee keer per jaar een ouderspreekuur. Als de coach je ouders wil spreken, worden ze daarvoor uitgenodigd. Je ouders kunnen zich ook zelf melden bij de coach voor een gesprek. Op andere momenten kunnen je ouders het beste per e-mail contact opnemen met je coach.

Begeleiding bij je studiekeuze

Best wel spannend eigenlijk….keuzes maken. Welke sector of profiel kies je op Grotius? En heb je al een idee over je toekomst: hoe jij je wilt ontwikkelen en wat je daarvoor nodig hebt? De decaan helpt je graag. Klop vooral eens aan voor een praatje.

Meer weten over ons anti-pestprotocol?
Download hier de informatie

Wil jij naar school op Grotius?
Super tof!

Meld je aan  


Downloads  


Contact
We zijn elke schooldag geopend en telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.

Akerstraat 117 - 6417 BM - Heerlen
045 571 39 52
info@grotius-lvo.nl

© 2023 - Grotius College