Groeien op het Grotius

Op het Grotius word jíj gezien en mag jíj laten zien wie jíj bent en wat jíj kan. Iedereen is uniek en heeft eigen talenten. Bij ons leer jij jouw talenten te ontwikkelen en maximaal te benutten. Dat kan alleen als jij je thuis voelt en als jij geïnspireerd wordt om te leren.

Op het Grotius gunnen wij jou die tijd om te groeien. Pas na twee jaar wordt er bepaald of je de route mavo, havo of atheneum verder zal volgen. Op die manier groei jij op het Grotius en groeit Grotius ook met jou mee!

Maatwerk en coaching

In 1948 werd het Grotiuscollege geopend, vernoemd naar de vrije denker Hugo de Groot. Hij stond open voor alle denkbeelden. Het Grotius is van oudsher dan ook een plek voor iedereen. Persoonlijke groei en individuele aandacht staan centraal op onze school. Jij krijgt daarom een eigen coach die je helpt bij jouw ontwikkeling. Samen stellen jullie jouw persoonlijke doelen op en samen maken jullie een overzichtelijke planning. Je kunt bij de coach terecht met alles wat je bezighoudt!

Persoonlijke groei centraal

Naast individuele aandacht staat op het Grotius persoonlijke groei centraal. Op onze school krijg jij daarom twee jaar de tijd om te bepalen welk niveau het beste bij jou past. Je hoeft namelijk pas in je derde jaar een richting uit: mavo, havo of vwo. Ook is het mogelijk om een vak op een hoger niveau te volgen. Daarnaast differentiëren onze docenten tussen de verschillende niveaus, leerstijlen en talenten in de les. Ook kies je zelf aan welk vak je extra aandacht wilt besteden door je in te schrijven voor de maatwerkuren.

Wil jij naar school op Grotius?
Super tof!

Meld je aan  


Downloads  


Contact
We zijn elke schooldag geopend en telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.

Akerstraat 117 - 6417 BM - Heerlen
045 571 39 52
info@grotius-lvo.nl

© 2023 - Grotius College