Dinsdag 19 oktober is in het Parkstad Limburg Theater de voorstelling Trojan Wars. Voor deze voorstelling met workshops vooraf hebben we 6 kaarten ter beschikking voor leerlingen vanaf klas 4.

Met Trojan Wars betreden we andermaal nieuwe gronden. Geïnspireerd op één van de bekendste oorlogen uit de oudheid presenteert HNTjong een theaterspektakel van nú. Een vijf uur durende live experience met alles erop en eraan!  De wereldberoemde Ilias van Homerus, de legendarische fantasy werelden uit Game of Thrones en Lord of the Rings zijn de inspiratiebronnen voor deze spectaculaire grote zaal voorstelling. Een verhaal over vriendschap, verraad, wraak en liefde. Tien acteurs spelen meer dan 30 personages en nemen uw leerlingen mee op een 5 uur durende road trip langs alle avonturen en clashes die samen de TROJAN WARS vormen.

Aanmelden is mogelijk voor leerlingen vanaf klas 4 door een mail te sturen naar n.sijstermans@stichtinglvo.nl. Vanwege de maatregelen rondom Covid-19 mag je alleen meedoen als je een geldige QR-Code (gevaccineerd, genezen of getest) en legitimatiebewijs kunt laten zien.

Deze voorstelling kan gebruikt worden als CKV-activiteit. Klik hier voor meer informatie

Wil jij naar school op Grotius?
Super tof!

Meld je aan  


Downloads  


Contact
We zijn elke schooldag geopend en telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 16.30 uur.

Akerstraat 117 - 6417 BM - Heerlen
045 571 39 52
info@grotius-lvo.nl

© 2023 - Grotius College