31 mei presentatie Grotius-jubileumboek

Voor degenen die de reünie ter gelegenheid van 75 jaar Grotius gemist hebben, of voor hen die nog eens op herhaling willen, is er heuglijk nieuws: op vrijdagmiddag 31 mei tussen 14.00 en 15.30 uur wordt het jubileumboek op feestelijke wijze op onze school gepresenteerd! Parkeren mag bij Bernardinus, ingang Molenberg Laan.

Hoe het feestprogramma eruit zal zien, is nog een verrassing, maar we garanderen jullie een aantal gezellige en onderhoudende uurtjes op onze school. Na afloop kan iedereen die het boek besteld heeft dit uiteraard mee naar huis nemen. Degenen die niet in de gelegenheid zijn om er op 31 mei bij te zijn, krijgen persoonlijk bericht wanneer ze hun exemplaar kunnen (laten) ophalen. Grotianen die slecht ter been zijn sturen we het boek toe.

Om een beeld te krijgen van het aantal belangstellenden, willen we jullie vragen je in te schrijven voor deze boekpresentatie. Dat kan via deze link:

https://forms.office.com/e/nQ4v7y69KN?origin=lprLink
https://forms.office.com/e/nQ4v7y69KN?origin=lprLink

Wil je het boek alsnog nabestellen kan dat door € 26,50 over te maken op rekeningnummer NL18INGB0657824402 t.n.v. LVO Parkstad

We hopen weer heel wat trouwe Grotianen te kunnen verwelkomen!

Tot ziens!