Ouderavond Puberbrein

Op 11 maart om 19 uur organiseren we op locatie Akerstraat 117 in Heerlen een informatieve ouderavond voor Het Grotiuscollege, Vrijeschool Parkstad en Compass met het thema: Puberbrein en wat dat betekent voor de alledaagse opvoeding/ begeleiding op school en thuis.

Giel Vaessen zal voor ons de avond vormgeven. Giel werkt sinds 49 jaar op het snijvlak tussen zorg en onderwijs.  Zijn kennis, kunde en passie ligt vooral bij de ontwikkeling van jongeren wiens opvoeding en begeleiding niet ‘met 2 vingers in de neus’ verloopt. Giel werkte achtereenvolgens als groepswerker, behandel coördinator, gezinstherapeut en teamleider in de jeugdzorg en vervolgens als zorg coördinator in het onderwijs. Daarnaast geeft hij sinds 2002 cursussen en coaching aan docenten, hulpverleners, ouderverenigingen. Daarnaast schreef hij een tiental praktijkgerichte boeken over jongeren met psycho sociale problematiek. Zie www.kinkindekabel.nl.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door enthousiaste en vakkundige dialoog in ‘Jip en Janneke’ taal. Deze avond neemt Giel ons mee in de kennis van het puberbrein en wat dat betekent voor de alledaagse opvoeding/ begeleiding op school en thuis.

Wilt u zich inschrijven voor deze avond? Stuur dan een mail naar [email protected].